Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

52 Weeks of Easy Knits

16.600 Ft
Menny.:db
 "A "könnyű" szó egészen mást jelent attól függően, hogy valaki harminc éve vagy három hónapja kezdett kötni. Mindkét csoportot figyelembe akartuk venni: a kezdőket is és a tapasztaltabb kötőket is, akik könnyed kötési élményt keresnek." - írja a 52 Weeks of Easy Knits-ről a Laine kiadó szerkesztősége.
Ez a jól érthető és színes könyv a nagy sikerű 52 Weeks of Socks és 52 Weeks of Shawls sorát folytatja. Ebben a könyvben azonban nem csak egyféle ruhadarab elkészítéséhez találsz instrukciókat, a szuperegyszerű, gyorsan elkészíthető minták között zoknik, kesztyűk, sapkák, sálak, pulóverek és mellények is vannak. A legegyszerűbb darabok tökéletesek kezdők számára, míg a nagyobb kihívást  jelentő minták meditatív projekteket kínálnak a kicsit tapasztaltabbaknak. Minden darab a legalapvetőbb kötési technikákkal készül és a folyamat minden egyes lépését alaposan elmagyarázzák. A könyv hasznos információkat tartalmaz a megfelelő fonal kiválasztásáról és a kötés befejeztét követő, utolsó simításokról is - szuper kezdő enciklopédia, ha most merülsz el ebbe a világba!
 
A mintákat

A mintákat a világ minden tájáról származó tervezők írták: Jenny Ansah, Tiina Arponen (Muita ihania), Natalya Berezynska, Lærke Boelt Back (Pastelkollektivet), Luuanne Chau, George Cullen, Elise Damstra, Evgeniya Dupliy, Lindsey Fowler, Sidsel Grau Petersen, Anna Heino, Jonna Hietala, Jonna Hietala, Tuuli Huhtala, Tiina Huhtaniemi, Dami Hunter, Sasha Hyre, Erin Jensen, Veera Jussila (kézművesek), Renate Kamm, Maija Kangasluoma, Meiju K-P, Isabell Kraemer, Sini Kramer, Pauliina Kuunsola, Bernice Lim (Yamagara), Teti Lutsak, Rebekka Mauser, Faïza Mebazaa, Maddy Moe, Paula Pereira, Nina Pommerenke, Megumi Shinagawa, Elena Solier Jansà, Maaike van Geijn, Veera Välimäki, Miriam Walchshäusl, Sylvia Watts-Cherry, Julia Wilkens, Ida Wirak Trettevik (Witre Design) és Aatu Äikiä.

Itt tudod őket átlapozni: https://www.ravelry.com/patterns/sources/52-weeks-of-easy-knits

Angol nyelvű kiadvány!

Elérhetőség: 2 db raktáron
Gyártó: Laine