Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Események, tanfolyamok

Aktuális workshopjaink, tanfolyamaink listáját itt találod:

Augusztus 1, szombat: városban ~ természetben: természetes fonalfestés workshop a Szeszgyár utcában

Tölts velünk egy délutánt puha fonalak, természetes festőanyagok és jó társaság közepette augusztus 1-jén a Szeszgyárban! Pár órára lelassulunk és visszanyúlunk a természethez a város közepén: növényeket és rovarokat használva gyapjúfonalakat festünk tartós árnyalatokra.

A workshop során olyan tudást sajátíthattok el, amellyel később magabiztosan próbálkozhattok otthonotokban a természetes fonalfestéssel. Megtanulhatjátok a gyapjú és más állati eredetű anyagok pácolását, előkészítését és megismerkedhettek a Kis kos műhelyben fonalfestésre használt anyagokkal. A délután végére a tapasztalaton és az ismereteken túl 100 gramm saját növényi festésű fonallal leszel gazdagabb.

Két fonal-alap kategória közül választhattok, ezzel az ár is változik:
Organic DK, Organic Aran vagy Highland 4ply alapfonallal 12 000 Ft,
16.5 mikronos ultrafinom merinó fingering, illetve DK vastagságú merinó-selyem alapfonallal 15 000 Ft.

Összesen 6 fő jelentkezését tudjuk fogadni. A regisztráció az info@kiskos.hu emailcímre küldött üzenettel kezdeményezhető és július 29-ig, 5000 forint foglaló befizetésével véglegesíthető.

A helyszínen lehetőségetek lesz vásárolni is: korlátozott mennyiségben viszünk pác- és festőanyagokat, festetlen és festett fonalakat.