Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

gyártó szerint

Olyan cégektől vásárolunk, akik hozzánk hasonlóan elkötelezettek a természetes anyagok felhasználása, a környezetbarát gyártási technológiák alkalmazása mellett. Kizárólag európai vállalatokkal dolgozunk együtt, hogy minimalizáljuk a fonalak szállításával járó károsanyag-kibocsátást.

  • A DROPS Design norvég vállalat, fonalaik világszerte népszerűek, mivel a jó minőség és természetes anyagok használata náluk verhetetlen árakkal párosul. Egyedülálló módon fonalaikhoz több ezer ingyenes minta is elérhető weboldalukon.
     
  • A kis kos fonalak alapjául szolgáló motringok egy részét az angliai Chester Wool Company biztosítja. Azért szeretjük őket, mert a cégnél kiemelt figyelmet fordítanak a fenntarthatóságra, ezt tükrözi az etikus alapanyagválasztásuk és az, hogy minden fonal lebomló csomagolásban érkezik.
     
  • A Rosários 4 fonalak egy portugál kisvárosból, Mira de Aire-ből érkeznek hozzánk. A fonalgyár a '70-es évek óta működik, folyamatosan fejlődve: ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik, egyes fonalaik, mint például a nálunk is kapható For Nature Print a GOTS minősítést is elnyerték: azaz garantáltan ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagból, a gyártás minden lépése során a környezetvédelemre és a dolgozókkal szembeni etikus működésre ügyelve készülnek.
  • A Dörögdi gyapjú kerül hozzánk a legkisebb ökológiai lábnyommal: Taliándörögdön élő juhok bundájából készülnek ezek a fonalak, egy magyar kisvállalkozásban.
  • A Sandnes Garn egy nagymúltú norvég vállalat, 1888 óta foglalkoznak fonással, gyapjúfeldolgozással. A természetes anyagok használata mellett elkötelezettek, s nem félnek a rusztikusabb helyi gyapjú felhasználásától sem, ami nekünk különöseen tetszik.