Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Muud Helsinki

10.000 Ft
Menny.:db

A Helsinki egy kis bőrtok, amiben rendszerezve tarthatsz tűket, szemjelzőket, kisollót: mindazt, amit néha sokáig keresünk a táska aljára süllyedve. A tok tetejében kis zsebecske található. Magassága: 5,5cm Szélessége: 7,5cm 
 

Elérhetőség: 3 db raktáron
Gyártó: Muud

Leírás

A muud egy dán életmódmárka, amely mélyen a skandináv gondolkodásmódban gyökerezik. Gyönyörű, prémium minőségű bőrből készült kiegészítőket tervezünk, amelyek hosszú évekre szólnak. 

A kötésed gyönyörű tárolást érdemel - otthon és útközben is. Ezért készítettünk egy stílusos kollekciót, amelyben biztonságban tarthatja a kötés és horgolás elengedhetetlen kellékeit. Minden táska stílusos részletekkel és praktikus zsebekkel van ellátva, hogy bőven legyen hely a kiegészítőknek - így könnyen magaddal viheted a projektjeid, bárhová is mész.

A muud-ot 2016-ban alapítottuk, mert azt akartuk kínálni, ami az iparágból hiányzott: Egy minőségi kiegészítő márkát gyakorlott kézművesek számára - azzal a törekvéssel, hogy javítsuk a kézműveskedés élményét azáltal, hogy termékeink részleteire és funkcionalitására összpontosítunk.