Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és fizetés

Szállítás

Május elején született a második kisbabánk, így most a webshop heti egy csomagfeladási nappal működik. Mindig hétfőn adjuk fel az előző hét vasárnapjáig beérkezett rendeléseket - köszönjük a türelmet ebben az átmeneti időszakban! Személyes átvételre a közös kötések alkalmával van lehetőség, ezek időpontjáról a Facebook-oldalunkon, Instagram-fiókunkat követve értesülhetsz. A szállítási költséget 35 000 ft felett mi álljuk!

Szállítási módok:

FoxPost Csomagautomata (díja 1140 ft), házhozszállítás (díja 2500 ft) és személyes átvétel közül választhatsz. A Foxposttal rendelt csomagok 3-4 napon belül, míg a GLS-sel kért rendelések 1-2 nap alatt megérkeznek hozzád.

Ha a rendelésed összértéke eléri a 35 000 ft-ot, a szállítási költséget mi álljuk.

Amennyiben a személyes átvételt választod Budapesten, két hetente tartott közös kötéseink alkalmával tudjuk eljuttatni hozzád a rendelésedet. A rendelés leadása és kifizetése után az info@kiskos.hu címre írt emailben várjuk a jelentkezésed, hogy egyeztessük, melyik alkalommal jönnél a csomagért.

Fizetés

Átutalással:

Az Azonnali Fizetési Rendszernek köszönhetően utalásod egy órán belül megérkezik hozzánk, hétvégén és munkaszüneti napokon is, ezért mi ezt a fizetési módot javasoljuk. Rendelésed kifizetésére a visszaigazoló email kiküldése után 24 órán belül van lehetőséged, addig a termékeket félretesszük neked. Utalás esetén mindig tüntesd fel közleményként a rendelésed számát!

Bankszámlaszámunk: 16200223-10126064, MagNet Bank, számlatulajdonos: Kremmer Sarolta

Készpénzzel:

Személyes átvétel esetén készpénzes fizetésre is van lehetőségetek. Kérlek előre jelezd, ha ezt választanád és készülj minél pontosabb összeggel, ha megoldható. :)

Utánvéttel:
Az utánvét díja minden esetben 380 ft.  FoxPost csomagautomatánál kizárólag bankkártyával, míg házhozszállítás esetén bankkártyával és készpénzzel is tudsz fizetni.

blog comments powered by Disqus