Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Urban Knit Easy: Effortless and Modern Knits

13.000 Ft
Menny.:db

A skandináv kötés egyszerű, letisztult és időtlen, a könyvben található minták pedig arról gondoskodnak, hogy a kezdőknek is sikerélménye legyen! A Urban Knit Easy - Effortless & Modern Knits tökéletesen tükrözi az északi életstílust. Ez nem jelent bonyolult dolgokat vagy trükkös technikákat - a laza, városi életmódhoz tervezett darabok olyan egyszerűre vannak tervezve, hogy bárki tűt merjen ragadni, aki szeretne lazítani és valami saját készítésűt viselni.

A könyv megmutatja, hogyan kösd a legelső ruhadarabodat - sapkát, zoknit, pulóvert és kardigánt -, majd ahogy egyre jobban belejössz, úgy haladsz tovább a nagyobb kihívást jelentő minták felé. A magyarázatokat úgy terveztük, hogy a kezdők is követni tudják. De bármilyen szinten is kötsz, a kifinomult részletek miatt lenyűgöző eredményeket érhetsz el.

A könyv a kötés modern szemléletét képviseli: az összes pulóvert és kardigánt felülről lefelé kell kötni. Rengeteg okos tippet találsz az anyagválasztáshoz és ahhoz, hogyan adj személyes stílusjegyeket a minták alapján készített ruhadarabokhoz. A könyv rengeteg fényképes útmutatót is tartalmaz.

Leeni Hoimela Finnország egyik legismertebb kötésminta-tervezője. Több mint 30 országban árulják mintáit, első könyve, az Urban Knit nemzetközi bestseller lett. Munkái szerepeltek a nemzetközi Laine, a német Making Stories és a japán Amirisu kiadványokban, és számos magazin címlapján is megjelentek.

Az Urban Knit Easy - Effortless & Modern Knits Leeni szülővárosa, Helsinki előtt tiszteleg, a fotók a város tengerpartját, erdőit, nádasait és kőépületeit örökítik meg.

Angol nyelvű kiadvány!

Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó: Cozy Publishing