Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Neons and Neutrals

16.600 Ft
Menny.:db

A Neons & Neutrals a La Bien Aimée fonalak alkotója, Aimée Gille első könyve, a bestseller Worsted  folytatása. A kiadvány 16 mintát tartalmaz 16 tehetséges tervezőtől: egy eklektikus gyűjtemény, amely arra ösztönzi a kötés szerelmeseit, hogy új és váratlan módon kombinálják a különböző márkájú és összetételű fonalakat. A Neons and Neutrals a modern kötésminták legjavát vonultatja fel, különféle technikákat és egyedi, váratlan színkombinációkat alkalmazva. A minták többségét két változatban is lefotózták - különböző színekkel és fonalakkal bemutatva a modelleket, így bőséges inspirációt adnak a saját változatokhoz.

A kollekció a szolidaritást és az együttműködést ünnepli: hogy bemutassa a kötő közösség tehetséges tagjait, Aimée nemcsak a tervezőket válogatta a világ minden tájáról, hanem a fonalakat is. Noha különböző gyártók és független fonalfestők fonalait használták a mintákhoz, mindegyik kombináció csodásan működik.

A könyvben a következő tervezők mintái szerepelnek: Inese Sang, Maaike van Geijn, Karen Cronje, Anna Husemann, Layla Yang, Caitlyn Turowski, Cecelia Campochiaro, Valerie Ng, Maysa Tomikawa, Florence Spurling, Lotta H Löthgren, Brandi Cheyenne Harper, Marie Régnier, Susan Chin, Brienne Moody és Julia Wilkens.

Angol nyelvű kiadvány! 

Az összes mintát itt találjátok. 

Elérhetőség: 4 db raktáron
Gyártó: Laine