Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pom Pom Quarterly 43

8.500 Ft
Menny.:db

A nagyszerű kötésminták olyanok, mint a nagyszerű művészet: arra késztetnek, hogy a szokásostól eltérő módon gondolkodjunk, így a kötés folyamata még inkább revelatív lehet! A Pom Pom magazin 43. számában Etel Adnan és Hilma af Klint női művészek munkái inspirálnak arra, hogy megmutassuk, hogyan tekinthetünk a horizontunkon túlra, amikor a kötésről vagy horgolásról van szó.

Etel Adnan munkáiban tájképeket mutat be, merész és váratlan színekkel ábrázolva azokat a helyeket, ahol a föld és az ég összeér, Hilma af Klint pedig nagyméretű absztrakt festményeket készített metafizikai meditációkról. Mindketten a világra és a látható világon túli lehetséges világokra való rálátás különböző módjait mutatják meg nekünk, pont ahogyan mi is ránézhetünk egy gombolyag fonalra, és elgondolkodhatunk a lehetséges végeredményeken.

A téli, 10 mintából álló kollekció feltűnő színeket és innovatív technikákat, valamint merész és fantáziadús darabokat tartalmaz, amelyek a mintával és a perspektívával játszanak. Tehát akár egy színes kihívásra vágysz akár csak egy kis meditatív időtöltésre, miközben lenyugszik a nap, ebben a számban biztosan találsz valamit, ami kitágítja kézműves látókörödet.

A következő tervezők munkáit találod a magazinban: KJERSTIN ROVETTA // MARZENA KOŁACZEK // AVERY ERB // AUDREY BORREGO // REGINA WIMMER // MARIE RÉGNIER // MER STEVENS // SARAH OPIE

Elérhetőség: 14 db raktáron
Gyártó: Pom Pom Press