Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Laine 16

9.800 Ft
Menny.:db

A Laine 16., 2023 téli száma Finnország fővárosának, Helsinkinek az utcáira kalauzol el. A magazint végiglapozva meglátogathatunk egy hangulatos könyvesboltot és egy lemezboltot és egy csésze melengető kávéra is leülhetünk. A szerkesztőség szerint ez az eddigi legjobban sikerült lapszám és mi is erősen hajlunk erre a véleményre…

A 16. számban szereplő tervezők: Fiona Alice, Rachel Brockman, Dee Hardwicke, Thien-Kieu Lam, Lotta H Löthgren, Rosa Pomar, Yan Qian, Eri Shimizu, Anna Strandberg és Orlane Sucche.

A magazin 148 oldalán található
- 11 kötésminta: 5 pulóver, 2 kardigán, 2 sál, 1 mellény, 1 pár zokni.
- interjú Elaine Tommal - megtudhatod, hogyan vált számos tervező megbízható tesztkötőjévé, aki évente körülbelül 40 pulóvert köt!
- egy cikk arról, hogy a Finn Kézműves Múzeum hogyan őrzi a kulturális örökséget és hogyan inspirálja a mai kézműveseket.
- ÚJ! Jeanette Sloan Talks Fibre - rendszeresen jelentkező cikksorozat Jeanette érdekes beszélgetéseiről. Ebben a számban a kenyai kötés- és horgolástervezővel, Lorraine Amagove Mugere-vel találkozik.
- ÚJ! Five Ways (Öt út) Päivi Kankaro tollából. Ebben a számban Päivi azt vizsgálja, hogyan tarthatod meg hosszabb ideig kedvenc kötött ruháidat, ha megfelelően ápolod őket.
- ÚJ! Where I Knit - ez a cikksorozat a kedvenc helyükön kötögető embereket mutat be a világ minden tájáról és a mindennapi kézművességről szól. Ebben a számban egy indonéziai kötővel találkozunk.
- szezonális receptek a téli főzéshez
- könyvkritikák

Angol nyelvű kiadvány! 


 

Elérhetőség: 3 db raktáron
Gyártó: Laine