Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Laine 17

9.800 Ft
Menny.:db

A 17. szám - amely a találó Here Comes the Sun címet viseli - olyan, mint  a hosszú tél utáni első gyengéd napsugár. Az inspiráló nyári kötések és a vidám, mókás fotók vidám, laza keveréket alkotnak, finom vintage hangulattal.

17. szám, 2023 nyár, tartalmaz:

11 kötésmintát: 4 pulóver, 3 kardigán, 1 felső, 2 kendő és 1 pár zokni.
Interjú a francia tervezővel és debütáló szerzővel, Cinthia Vallet-vel, aki bájos kötött állatkáiról ismert. Cinthia mesél a tervezési folyamatáról és arról az örömről, amelyet a játékkészítés nyújthat a felnőtt kötögetőknek. 
Cikk egy ausztrál juhtenyésztőről, aki egy finn juhnyájat pásztorol 15 000 kilométerre hazájuktól. 
Jeanette Sloan's Fibre Talk: rendszeres cikk Jeanette érdekes emberekkel való beszélgetéséről. Ebben a számban Lissy és Rudi Robinson-Cole-lal találkozik, egy olyan házaspárral, akik horgolásait māori örökségük inspirált. 
Five Ways rendszeres írónk, Päivi Kankaro tollából. Ebben a számban Päivi szakértők tippjeit gyűjti össze, hogyan kezdheted el a saját kötésmintáid tervezését!
Where I Knit: rendszeresen megjelenő írás, amely a kedvenc helyükön kötögető embereket ábrázolja. Ebben a számban egy finn kötővel találkozunk, aki a természetben szeret kötni.
Szezonális receptek a nyári főzéshez: paradicsomos konfit, citromos pezsgő mocktail és mandulás pavlova.
Ebben a számban szereplő tervezők: Julia Disini, Rastus Hsu, Elena Solier Jansà, Pauliina Leisti, Veronika Lindberg, Marie Régnier, Jacquline Rivera, Lene Tøsti, Maija Vasala, Pope Vergara és Thea Vesterby.

Angol nyelvű kiadvány! 


 

Elérhetőség: 3 db raktáron
Gyártó: Laine