Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Making stories 7

10.700 Ft
Menny.:db

Ebben a számban az örömre összpontosítunk - örömöt találni az élet kicsi és nagy dolgaiban legyen az egy új egy felfedezés, egy megújult szerelem, vagy a tudat, hogy a legkisebb változások is óriási hatással lehetnek a fenntarthatóságra és a bolygóra.

A tervezőink által készített 12 lenyűgöző minta mindegyike olyasmit képvisel, ami igazán boldoggá teszi a tervezőt. Szerelmes levelek egy kedvenc technikához, kötésmintához, ruhadarab vagy kiegészítő típusához, formájához vagy színéhez - ahogyan az esszék is, amelyeket olyan nagy örömmel osztunk meg veletek, szerelmes levelek az kötés és az újrahasznosítás öröméről.  

A Making Stories magazinnal igyekszünk olyan cégeket és készítőiket bemutatni, akik munkájuk során a fenntarthatóságra, az átláthatóságra, a méltányosságra és a méltányosságra összpontosítanak. Szeretjük elmesélni a történeteiket, és reméljük, hogy inspiráljuk és lehetővé tesszük a kézművesek számára, hogy tudatos és megalapozott döntéseket hozzanak az általuk használt anyagokról és az általuk támogatott vállalatokról.

angol nyelvű kiadvány! 

Elérhetőség: 2 db raktáron