Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Making stories 9

10.700 Ft
Menny.:db

Virágba borulva - A 9. számban arra invitálunk, hogy fedezzetek fel velünk titkos kerteket, lélegezzetek mélyeket, gyönyörködjetek a bazsarózsában, amelyik épp most nyitja szirmait.

A virágzó rózsákkal benőtt boltíven átlépve csodálattal tölt el bennünket a virágok szépsége és bonyolultsága, és kíváncsian várjuk, hogy milyen rejtett kincseket tartogatnak számunkra a következő lépések.

Minden virág más árnyalatú, minden szirom egy-egy csoda. A bimbótól a virágzásig, a földtől az égig, az élet véget nem érő körforgása.

A Making Stories magazinnal arra törekszünk, hogy olyan viselhető kötöttruha-kollekciókat hozzunk létre, amelyeket évekig szeretni és viselni fogsz. Az általunk bemutatott fonalakat mind a bolygónk és annak lakói iránti legnagyobb gondossággal gyártjuk, legyenek azok emberek vagy nem emberek. Reméljük, hogy arra inspirálunk, hogy tudatos és megalapozott döntéseket hozz, hogy mit, milyen anyagokból készíts sok örömmel a szívedben.

tervezők: 
Anne Ginger, Ayano Tanaka, Barbara Gottwik, Emma Ducher, Julia Exner, Kjerstin Rovetta, Makenzie Alvarez, Maria Magnusson, Marie Régnier, Natalia Milas, Pelin Akbaba, Valerie Rachel.

angol nyelvű kiadvány! 

136 oldal

Elérhetőség: 1 db raktáron